TILBAGE
Manifesto

Coffee Culture

Omhu, engagement og passion: Disse værdier udtrykkes gennem hver eneste af de mange kopper Lavazza-kaffe, der serveres hvert år i hele verden.

 

27 milliarder kopper kaffe tilberedes baseret på den evne, der stammer fra valget om at hellige sit liv til kaffe, som grundlæggeren traf i 1895.

Det startede med en håndværksbaseret produktionsmodel, som udviklede sig i årenes løb og efterhånden nåede op på et industrielt niveau. Modellen har dog stadig den dag i dag fastholdt sin originale identitet.

 

Vores daglige stræben efter fortrinlighed udtrykkes gennem vores viden om produktet i alle dets afskygninger, gennem tilberedningsmetoderne og gennem serveringsmåderne. En måde at tilfredsstille alle kaffeelskeres smag på og samtidig sørge for den rette blanding af tradition og innovation.

 

Coffee Culture - Manifesto
Coffee Culture - Manifesto

 

Omhu og passion betyder også understøttelse og beskyttelse af dem, der sikrer, at den bedste kaffe når frem til vores hjem og vores caféer, nemlig de mennesker, som dyrker kaffe i deres hjemlande.

 

 

Ved at beskytte disse menneskers jord og værdighed kan vi opretholde værdierne igennem hele kaffens forsyningskæde og sørge for, at passion, engagement og omhu videregives fra generation til generation.

 

Vi ønsker, at hver eneste kop kaffe udtrykker disse værdier, så hver dag kan blive en ægte glæde, der kan deles.

 

Vi har fundet flere artikler, der måske er interessante for dig...