TILBAGE
Un minuto
TheCoffeeBook

A for Arabica

Udgivet den 03 juli 17

Arabicakaffe udgør nu op til to tredjedele af verdens kaffeproduktion.

Planten er ret sart og kræver mere intensiv pleje end Robusta-kvaliteten.

Bønnerne har en langstrakt, oval form, en grønblå farve og er kendetegnet ved en lille, bugtet fure.

Deres ideelle grosted er i en højde på mellem 600 og 2.000 meter: Jo højere, jo bedre bliver bønnernes sensoriske kvaliteter.

 

De største kaffeproducenter er landene i Syd- og Mellemamerika, men man finder også kaffe af en fremragende kvalitet i nogle områder i Afrika og Asien.

 

 

Arabicakaffe har en kraftig aroma og duft, og den er sød og let syrlig.

Koffeinindholdet er lavere end i Robusta-varianten; i grøn kaffe er det ca. 1,4 %.

 

A come Arabica
A come Arabica

Vi har fundet flere artikler, der måske er interessante for dig...

MAGASIN
S for Smag

LÆS MERE
MAGASIN
B for Bearbejdning

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
C for Crema

LÆS MERE
MAGASIN
B for Bitter

LÆS MERE
MAGASIN
E for Espresso

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
S for Smag

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
M for Maling

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
K for Koffeinfri

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
R for Ristning

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
I for Intensitet

TheCoffeeBook

LÆS MERE